Skole

Musik

Musikken fylder meget på Margrethelyst Friskole, og det ses og høres gennem skoleåret. Musikundervisningen består i store træk af følgende områder:

Musik er et fag. Et omfattende fag med nærmest uendeligt mange udtryksmuligheder.
musikundervisningen består i store træk af følgende områder:

• Obligatorisk musikundervisning (0.-6. klasse)
  • Store MLF-kor (obligatorisk kor 3.-4. klasse)
  • Lille MLF-kor (obligatorisk kor i SFO 0.-2. klasse)
  • Teater/musik uge - med forestilling (alle skolens elever)

Herudover starter de fleste dage med en sang eller to til vores morgensamling. Vores morgensamlinger foregår i vores aula, hvor vi har et fantastisk flygel.
Vi har endvidere to veludstyrede musiklokaler, et, hvor der både er plads til en introduktion til musikken gennem bevægelse, slagtøj og Orff-instrumenter og et instrumental-laboratorium, hvor der bl.a. dyrkes rytmisk sammenspil.
Alle elever får musikhistorie og hørelære.

I skolens SFO og børnehaveklasse bruges der også tid på at synge sammen, lige som der i 1. og 2. klasse endvidere synges i engelskfaget.

Flere gange om året optræder vore forskellige musikhold. Det kan være til en morgensamling eller i en undervisningslektion, hvor eleverne optræder for resten af skolens elever.
De er endvidere fast indslag ved vores skoleafslutninger inden jul og sommerferie.

MLF-korene afholder koncerter både på skolen og i lokalområdet.

Endvidere er der mulighed for solo undervisning ved TinaB’s Musikskole, som benytter skolens lokaler til eks. klaver og sangundervisning.

Del lige præcis denne side med dine venner på Facebook: Del