Børnehave
 

Pædagog søges til Margrethelyst Børnehave

Margrethelyst Børnehave er tilknyttet Margrethelyst Friskole. Børnehaven er normeret til 30 børn i alderen 3-6 år, og startede op pr. 1/8 -15. Vi søger en pædagog på 37 timer pr. 01.01.18.

Margrethelyst ligger smukt i Ørting Falling området med masser af natur og mulighed for friluftsliv. Vi er en rummelig børnehave i bevægelse, hvor der er rig mulighed for at benytte sig af skolens mange faciliteter; f.eks. gymnastiksal, legeplads, bål hus, boldbaner samt Ørting hallen. Der er ligeledes mulighed for at bruge skolens musiklokale.

Vi har den skønneste legeplads med bl.a. bålsted, sansehave, køkkenhave og cykelbane. 2 dage om ugen arbejder vi med ”Grønne spirer” og ”Spring ud i naturen” aktiviteter og 2 dage om ugen har vi Rytmik og musik, med Margrethelyst musikskoles musikpædagog.

Vi er en lille aktiv personalegruppe med en anerkendende tilgang til børn, forældre og kolleger. Vi har et personligt og professionelt samarbejde, både i institutionen og til skolens personale, bestyrelse og eksterne samarbejdspartnere.

Vi arbejder med ”Den gode overgang” fra dagpleje til børnehave og fra børnehave til skole. Dagplejen og skolen er en fast del af aktiviteterne omkring børnene i børnehaven.

 

Vi søger:

·      En, der er uddannet pædagog, er teoretisk og fagligt velfunderet, og kan omsætte det til praksis.

·      En, der har et godt overblik og kan navigere i en travl hverdag.

·      En, der kan etablere gode samarbejdsrelationer til kolleger, forældre, bestyrelse og netværk (skolens personale, psykolog, talepædagog samt fysioterapeut).

·      En. der har et stort engagement og er fleksibel.

·      En, der brænder for udeliv, natur, motorik og musik.

·      En, der er omstillingsparat.

·      En, der kan holde fokus på en anerkendende og inkluderende tilgang, samt kan skabe tryghed ved hjælp af grænser og struktur.

·      En, der har kendskab og evt. erfaring med ICDP

 

Kan du identificere dig med institutionens værdigrundlag og vision? Ser du muligheder frem for begrænsninger i såvel børn som i dagligdagen så er du måske lige den, vi søger.

Vi tilbyder en stilling i en børnehave:

·      Med skøre, sjove og fagligt stærke kolleger.

·      Med uformel omgangstone.

·      I gode rammer og med en engageret forældregruppe.

·      Beliggende i et lokalområde med et stærkt sammenhold.

·      Med faciliteter og muligheder for en aktiv hverdag med masser af bevægelse, samt fokus på nærvær, ro og fordybelse.

 

Ansøgningen sendes via Jobnet eller på mail mba@margrethelyst.dk  senest fredag den 22.11.17 kl. 12.00

Samtaler afholdes onsdag den 29.11.17

Ansøgere er meget velkommen til at aftale et besøg.

Henvendelse om stillingen kan ske til Børnehaveleder Mai-Britt Abild, Margrethelyst Børnehave, Tlf. 77348529

 

Download opslaget her.

Del lige præcis denne side med dine venner på Facebook: Del