Børnehave
 

Margrethelyst Børnehave

 

”I Margrethelyst Børnehave, skaber vi livsduelige børn”

Margrethelyst børnehave, er en lille familiær børnehave normeret til 30 børn. Vi er stærkt forankret i Margrethelyst Friskoles kultur, der bygger på fællesskab, forældre indflydelse, stort engagement, høj faglighed, nære relationer, frivillighed, samarbejde med det omkringliggende samfund og ikke mindst glade, trygge -og livsduelige børn.

I Margrethelyst Børnehave er børnene delt op i små grupper. Vi har max 10 børn i hver gruppe. I efteråret / foråret 2018/19 har vi 2 grupper, med henholdsvis 8 børn i Rødder gruppen og 6 børn i Spirer gruppen.  Børnene er aldersopdelt, for at tilgodese det enkelte barns udvikling og børnenes sociale kompetencer.

Til hver gruppe er der pt. Tilknyttet min. 2 voksne, så normeringen ligger langt over kommune –og landsgennemsnittet. Her er også plads til dig og I er altid velkomne til at besøge os, inden I træffer en beslutning. Børnehavevalg, er et vigtigt valg, for både dig og dit barn.

Hen over ugen har vi fællesprojekter og aktiviteter. Vi har Musik og Rymik. Turdag, ”Grønne Spirer” -og ”Spring ud i naturen” projekter sammen. Vi holder ”Fed fredag”, ”Smør selv” dage, ”Motionsdag”, ”Mini Ol”, ”Fødselsdage”, ”Halloween”, ”Fernisering”, ”Massage mod Mobning” og meget, meget mere.

Alle aktiviteter er bygget op omkring børnehavens og skolens fællesskabskultur, samfundstendenser, forskning omkring børns udvikling, Børne –og Socialministeriets krav omkring ”Styrkede pædagogiske læreplaner” og dagtilbudsloven.

Du kan dykke ned i de forskellige projekter ved at klikke på linkene, på hjemmesiden, eller på Margrethelyst Børnehaves Facebook side.

VELKOMMEN TIL MARGRETHELYST BØRNEHAVE.

 

 

Del lige præcis denne side med dine venner på Facebook: Del